Vil du bli speider?

Liker du å være ute i naturen? Å dra på turer i skogen og på fjellet? Overnatte ute under åpen himmel eller i telt, hytte eller snøhule? Vil du oppleve spennende aktiviteter som kanopadling, klatring, rapellering,  mørkegjemsel, eller sitte rundt leirbålet og se på stjernehimmelen og fortelle spennende historier?

Vil du lære noe nyttig, som førstehjelp, knuter, orientering med kart og kompass, båltenning, overlevelse og matlaging på primitivt vis?

Vil du være med på aktiviteter hvor du er mye ute, er i bevegelse, gjør morsomme ting og lærer noe nyttig? Og hvor du får venner for livet som liker å gjøre det samme?

Da er speideren en aktivitet for deg! Ta kontakt på post@lillesandspeider.com om du er interessert, eller bare ønsker å finne ut mer.

Registrering

Vennligst fyll inn opplysningene i REGISTRERINGSSKJEMA , og du vil bli kontaktet av speidergruppa med informasjon om hvilken enhet speideren kan starte i, eller eventuell plass på venteliste. Etter at enhetsleder har meldt inn speideren til Norges Speiderforbund vil du motta faktura for medlemskontingent i posten.

Om  bruk av filmer/foto:

Speidergruppa tar mange fine bilder av speiderne på tur. Vi ønsker å legge ut noen av disse på nettsidene våre, og trenger da samtykke fra foresatte (se nedenfor). For bruk av bilder gjelder følgende: -Bildene som brukes på speidergruppas nettsider vil være relatert til speidergruppas virksomhetsområder. -Bildene som brukes på internett vil bli lagt ut i en kvalitet som gjør det lite attraktivt for andre å kopiere eller manipulere dem -Lillesand speidergruppe skal under ingen omstendigheter frigi eller publisere barnets navn eller andre personopplysninger i forbindelse med bruk av bilder på nettstedet. -Lillesand speidergruppe skal under ingen omstendigheter frigi eller gi ut digitale kopier av bilder av barnet til andre uten spesifikk skriftlig samtykke fra foreldre/foresatte.