Speiderhytta i Lillesand

Speiderhytta i Lillesand

Lillesands speidergruppe er heldig eier av en flott speiderhytte nær Lillesand sentrum. Hytta brukes av speidergruppa til ukentlige speidermøter.

Adresse: Batteriheia 5. Kartlink: http://kart.gulesider.no/m/LCsFf

Hytta kan leies av privatpersoner og lag/foreninger i helgene.

I sommerhalvåret leies hytta ut på ukesbasis. Ønsker du å leie hytta, kontakt utleieansvarlig på epost: 

bestilling@lillesandspeider.com  

 

Speiderhytta ble bygget i 1926 av 1. Lillesand speidertropp, og har vært i speidernes eie siden da. Unntaket er krigsårene 1941-1945 da hytta ble konfiskert av tyskerne, og speiderbevegelsen ble forbudt i Norge.

Speiderhuset ligger flott plassert med nydelig utsikt over blindleia og lillesand havn. Huset er godt utstyrt med vaskemaskin og oppvaskmaskin. To nye bad m toalett (pusset opp i 2015). Et av badene med dusj, vask og toalett tilpasset funksjonshemmede (universell utforming). 

Kjøkkenet inneholder det meste av utstyr og er velegnet for selvhusholdning.

Soverom 1: dobbeltseng og køyeseng (til 3).
Soverom 2: dobbeltseng
Soverom 3: Et med familiekøye. Et med familiekøye samt 2 madrasser på hems. Totalt er det god plass til 2 til 3 familier på til sammen 11 personer. Stuen er stor og har sittegruppe, salong og spiseavdeling med god bordplass.

Direkte utgang fra stuen til stor uteplass. Her er det terrasse med flott utsikt og en liten plen. Nedenfor speiderhuset finner vi en flott barnevennlig offentlig strand.

Det er 3-4 min. gange til sentrum. I bil til Kristiansand dyrepark er det ca 15 minutter. Vi setter pris på at all røyking foregår utendørs og dyr er ikke tillatt. Velkommen til fantastiske Lillesand, den hvite by ved blindleia.