NYHETER

Her finner du nytt fra gruppa vår. Nyheter fra tidligere år (2011-2016) finner du i mappen ARKIV


Rydd en strand på lørdag!

Rydd en strand på lørdag!

Publisert: 03.05.19

Lørdag 4. mai er det "Strandryddedagen". Speidergruppa arrangerer ikke egen strandrydding denne dagen, men Lillesand kommune arrangerer rydding i Lillesand skjærgård.  Vi oppfordrer speidere m familier om å delta på denne dugnaden for miljøet.


Velkommen til familiedag og feiring av St. Georgsdagen

Velkommen til familiedag og feiring av St. Georgsdagen

Publisert: 23.04.19

Søndag 28. april inviterer vi alle speidere med familier til Savemyr, for å feire "St. Georgsdagen". På programmet står opptak av nye speidere, fornyelse av speiderløftet, bålkos, lek og moro i skogen!


Speideraksjonen 2019

Speideraksjonen 2019

Publisert: 01.04.19

Speidere i Norges speiderforbund hjelper hvert år barn og ungdom andre steder i verden gjennom Speideraksjonen. De innsamlede midlene går til Flyktninghjelpen, og samarbeidet startet i 2003.


Speiding for ALLE!

Speiding for ALLE!

Publisert: 19.02.19

Alle barn bør ha mulighet for å delta i speideren, uavhengig økonomi. Ingen skal slutte i speideren fordi det er for dyrt! Lillesand speidergruppe har mottatt støtte fra Sparebankstiftelsen SR-bank for å hjelpe enkeltspeidere med kontingenter og utstyr.


Camp Solhøgda 2019

Camp Solhøgda 2019

Publisert: 15.02.19

Velkommen til Camp Solhøgda 2019 og en liten “bonus” vinterferie – Hyttetur med overnatting for speidere i Lillesand første helgen i mars. Solhøgda er et leirsted (stor hytte) eid av KFUK/KFUM, med 60 sengeplasser og storkjøkken. Hvordan snøforholdene blir, er alltid noe usikkert, men aktivitetene blir tilpasset etter vær og føre!